Младите искат 6000 лв, две девойки и 2 кг кокаин за да започнат работа

Jun 21, 2024     Дон Асенчо     2958
ЕЙЧАРКИНИ - Наглостта на младите бе измерена в най-ново проучване на социалната агенция Кисел Бумър Соушъл Проучвейшън ЕООД. Резултатите се оказаха по-фрапиращи от бариста на къмпинг Градина.

Завършващите средно образование са споделили, че биха очаквали да започнат работа за не по-малко от 6000 лв на месец. Важни за тях са и социалните придобивки, като посочват средно две момичета за каквото си решат за ползване в работно време.

"Аз в извънработно време имам три гаджета, но на работа очаквам сексът да се осигури от работодателя." - споделил е участник в проучването.
 
Вместо кафе машина, абитурентите искат поне килограм, най-добре два, кокаин, защото вдигал много повече продуктивността.
"Ако много го закъсам и няма читави фирми, бих се навил и на амфети, като в Щатите." - споделя друг участник.

Новината предизвика вълна от възмущение след лелки и чичковци във Фейсбук, които държаха младите да са също толкова смачкани и прецакани, колкото тях.

"Най-много 800лв бруто, шефа да тупа белото и секса на работното място да е между собственика и личното им достойнство." - зарадва се пушещ две кутии цигари на ден роб при местен феодал.

Колко искате, за да ни гласувате в анкетата?

Избери отговор!
Край