Нинова поиска България да дари психотронно оръжие на Русия

Feb 13, 2023     zhelyo     3910
ПОЗИТАНО 20 - Затвърдилата се на лидерската си позиция в БСП Корнелия Нинова обяви, че България трябва да изпрати психотронно оръжие на Русия.

Нинова заплаши, че ако то не се прати, ще разкрие тайните за какво е използвано българското психотронно оръжие, а също така да разгласи тайната как касовите бележки са третирани с тежки метали, за да кастрират химически населението и нашия народ да изчезне.

"Направихме поразия, като позволихме на българско оръжие да попадне в украински ръце. За да спрат кръвопролитията, за да спре войната, трябва да дадем възможност на руснаците да се защитят" - категорична е тя.
Нинова също обяви вътрешнопартийната си опозиция за жертва на джендър идеологията и допълни, че е ангажирала социалист-екзорсист, който да извади демоните от умовете и душите на нейните другари.

"Съжалявам тези хора, но съжалението не помага. Делата помагат. Който не се яви за екзорсизъм, ще му заведа дело за уронване на престижа. Както моя, така и на партията. БСП не бива да е се превръща в посмешище, това е целта на световните елити и задкулисните рептилски господари, които искат да смучат от народа и само ние може да ги спрем" - категорична е тя.

 

Трябва ли да пратим психотронно оръжие на Русия?

Избери отговор!
Край