Нено Димов и Валери Симеонов: Airbnb е причината за изсушаване на реки и язовири, чужденците много се къпят

Nov 26, 2019     zhelyo     8659
МИНИСТЕРСКИ СЪВЕТ - Докато премиерът е завел някои министри да си покажат куфарите и дънките в САЩ, други министри освободиха умовете и устите си.

Министърът на околната вода и средите Нено Димов и бившият вицепремиер и настоящ вицепарламентарен председател Валери Симеонов дадоха обща пресонферения, вдигайки крака на масата, защото шефът е далече и могат да си го позволят.

Двамата откроиха виновник за обезводняването на реки и язовири у нас, довело до екологични катастрофи под формата на измряла риба и некъпани перничани.
"Тъз услуга за буквани на квартири Ербиенбьие и*a майката на туризма на хубавите хотелиери, дето с толкоз зор бетонираха дюньи и горьие. И надодаха чужденци, дето са къпят кат невидели. А не само през две недели. И лочат водата и как да не свърши, чуек" - рече в типичния си стил Симеонов.

Самият Нено Димов обяви, че това няма как да не е така: "Кое е по-логично? Това, което г-н Симеонов рече или теорията на Грета Тунберг за глобалното затопляне?"

Двамата забраниха целия Интернет, тъй като им бе обяснено, че ако забранят Airbnb всички ще отидат във Facebook Marketplace.

Как да противодействаме?

Избери отговор!
Край