Властите у нас: Да, от насилие много жени губят живота си, но и заради насилие много жени раждат

Mar 8, 2023     zhelyo     3293
ОСМОМАРТЕНСКА СТАТИСТИКА - Властимащите в страната коментираха осмомартенската статистика, че средно по една жена седмично бива убита в условията на домашно насилие.

Въпреки зловещата статистика органите на управление в страната подчертаха, че има и друга гледна точка и не бива да се всява паника и черногледство.

"Защо да се вторачваме само в лошото на домашното насилие, а не и в добрите страни? Защо никой не пита колко български дечица се раждат заради насилие?" - задават реторични въпроси институциите.
Според тях темата е преекспонирана и едностранчива, като се цели поставяне под общ знаменател на всяко домашно насилие, а не се споменава, че има случаи, в които тя просто си го проси и дори се наслаждава да има до себе си някой, който не се страхува да демонстрира силата си в труден в умствено отношение момент.

"Какво да направим? Добре, хайде, след 14 февруари, 8 март, може още един ден да измислим в годината да подаряваме цветя, само кажете дата!" - заявиха властите с тон, с който си личи, че вече е тръгнало да им писва и вие ще сте виновни, ако им се отплесне ръката.

Има ли и друго мнение?

Избери отговор!
Край