Най-богатият българин във facebook изкупи всичкото шампанско от Kikki Beach и Bedroom - затваря го в буркани! ВИДЕО И СНИМКИ!

Jul 23, 2021     zhelyo     7939

Както ще разберете преди да е започнало и второто изречение - снимки няма да видите. Във второто ще загатнем дали накрая ще има и видео!


СЛЪНЧАКА - Тъй като представителят на парите за България е обиден от нелепото ВИП общество у нас, което за пред хората се е заринало в G-класи, харчи по 2500лв. за бутилка шампанско с ритуал, дето ти го носят изкълченяци в ковчег, а като се прибере вкъщи, пести от батериите за дистанционно - той реши да им погоди изключително масонски трик. 

В петък вечер миналата събота - той нахлул в Слънчев брег и се развихрил с едно от прасенцата му касичка, на които по традиция пише - уютен СПА център за парите по света.

Секунди след това изкупил цялото шампанско - пресипано Искра в хубави бутилки от скъпите заведения за лична употреба. След транспортирането му в София го затворил на компоти в бар Париж и го разнесъл на бабите по селата да вдъхне Искра надежда.
Както е известно на всички, пенсионерите получават по 50лв. добавки, след като всички пари в държавата бяха откраднати, което по груби сметки прави около 50 месеца събиране в надбавки, за да успее един пенсионер да си купи такава бутилка шампанско.

"Не ми се живее такъв живот - изкрещя едно предозирало наркоманче на плажа, докато халюцинираше, че си е легнал върху езика."

Парите

Къде летува Богатия?

Избери отговор!
Край