МВР задържа всички самоуличили се тарикати в TikTok

Jul 12, 2022     zhelyo     4140
МИНИСТЕРСТВО НА НАШИТЕ ХОРА - В рамките на последните 36 часа на територията на страната е проведена специализирана полицейска акция, при която са арестувани над 38 000 души.

Неутрализирани са лица с профили в услугата TikTok, публикувайки редовно съдържание, уличаващи ги в тъпота, безличие, лошо възпитание, употреба на забранени вещества, злоупотреба със служебно положение, необосновано висок стандарт на живот, нарушаване на Закона за движение по пътищата, съмнителна ценностна система или общи форми на дебилизъм.

"Тя работата ни е свършена, те повечето са се самоуличили, за нас бе останало само да ги намерим и задържим" - признават от МВР.
В опит да се достигне до по-голяма аудитория и виртуални сърчица огромна част от престъпния контингент документира своите прояви, а полицаите са открили, че освен да харесват и споделят видеата, могат да направят нещо.

"Никога не вярвах, че някога ще се запозная с идола си, който кара всичките последни мерцедеси с 250 км/ч и слуша супер готина музика" - сподели полицай II степен Петров от столично РПУ, задържайки организатор на трафик на жени.
 

Много ли е трудно?

Избери отговор!
Край