Мюсюлманите в София: Чувстваме се покръстени от всички джвакащи плочки

Jan 28, 2016     zhelyo     6197
СОФИЯ - Мюсюлманите в София обявиха, че се чувстват насилествено покръстени и пожелаха на Европейския съд за правата на човека да пусне бомби.


"Вървим по София, а на всяка плочка ни облива вода до колене. Това е някакъв опит да бъдем покръстени, а дъщерите ни да бъдат научени да се целуват на публични места, вместо кротко да търпят комплексите на мъжете си скришом" - оплакаха се ортодоксални мюсюлмани, чиито религиозни права са ограничени от недоброто фугиране на столичните тротоари.


Нелегалните емигранти в София обещаха да пуснат бомби веднага след като успеят да си изплатят рушветите на различните трафиканти и могат да си позволят да влязат отново в Интернет, откъдето да призоват войните на Алах.
По-умерените мюсюлмани пък обявиха, че ще осъдят България да им поеме разходите при хомеопати, които да отменят неволните улични кръщенета.


Вестта мигновено бе подеда от социалните мрежи, където едни защитиха мюсюлманите и правото им да си бъдат сухари, други ги упрекнаха в опит да променят устойчивата традиция софийските плочки да джвакат в изненадващи нюанси на вода, кал и плесен, а пък мнозина обвиниха ционистите, че разпалват междуетнически конфликти, за да се върне София в ръцете на еврейовете.


zhelyo

Как да откръстим мюсюлманите?

Избери отговор!
Край