Люлин излезе от София! #Lulexit

Jul 5, 2016     zhelyo     73155
ОТВЪД ТУНЕЛА - След като вчера на провелия се референдум за излизане на Люлин от София повече от 69% гласуваха „за“ , най-големият квартал ще стане отделен град. По този начин най-сетне ще бъде осъществена мечтата на хиляди люлинчани за независимост от тираничната Столична община.


С отделянето на Люлин от София ще настъпят различни промени, обхващащи местното самоуправление и администрацията. На първо място кметът на район Люлин ще стане кмет на град Люлин.


Също така ще бъде въведена нова автомобилна регистрация за града, която ще бъде осъществена чрез собственоръчно пренабиване на номера на рамата от откраднатите от останалата София и околията возила.
От Люлин ще бъдат изпъдени и всички чиновници на Столична община и всички граждани, които бъдат заподозрени в шпионаж в полза на София-та.


Град Люлин ще въведе и специални квоти за жителство на софийски граждани, както и визи за престой на територията си. Населението на новия град е вдъхновено, след като извоюва независимостта си от София и ще може да се отдаде на истински икономически бум.


Ян Ле

Излезе или излезна?

Избери отговор!
Край