Моторист не се изряза по столичен булевард в малък час, КАТ го арестува

Aug 22, 2022     Шейсетака     6980
ПРОИЗВОЛЕН БУЛЕВАРД - 33 годишен карач на мощен мотоцикклет с инициали И.Же. пропусна да се изреже с цялата газ на първа скорост в 2:43 сутринта.

Случката е от миналия петък на умерено прав и широк градски булевард. Според свидетели той е упдавлявал мотор тип "Кавазаки", "Сузуки", "Ямаха" или "Хонда", но сигурност не и "Симсон".

Освен това нарушителят е карал и на двете си гуми едновременно, при това с 5 км под ограничението!
Събудени граждани от по-рано преминали мотоциклети веднага сигнализирали КАТ, които пък малко по-късно установяват и арестуват нарушителя.

От там коментираха накратко, че подобен прецедент е опасен за всички други участници в движението, въпреки късния час, защото никой не очаква подобно поведение от моторист.

При излизането си от ареста мотоциклетникът заяви, че си е взел поука и вече никога няма да повтори това си деяние, а негови съседи признават, че не са очаквали такова деяние от него, защото поздравявал.

"Аз ходих малко на писта и там давах газ и се унесох. Изобщо не разбрах кога е станало среднощ! На прибиране реших, че ми е достатъчно адреналинът и ще се прибера тихо и кротко - да не притеснявам хората в тези и без друго смутни времена. Пък има и малки деца и те по това време спят, кучета и котета се шашкат. Извинявам се за постъпката си, надявам се обществото да може да ми прости!"

Нацията си отдъхна и затаи дъх в очакване на следващата Пътно-Транспортна-Патаклама.

Давате ли газ?

Избери отговор!
Край