Монитор: Плевнелиев пътувал във времето, чипирал опонентите си като деца

Feb 4, 2014     zhelyo     3534
Стожерите на качествената и свободна журналистика от вестник Монитор продължиха с разкритията около пъклените планове на рептила Росен Плевнелиев.


След като изданието вчера разкри заверата на президента, който с помощта на юристи ще осъществи изкусен държавен преврат в три действия (без финалната завеса), днес вестникът разкрива подвизите на Плевнелиев по пречупването на времевия-пространствен континуум.


Президентът пътувал на държавни разноски, като за пречупването на времевия-пространствен континуум му помагал Бойко Борисов, който уреждал за Плевнелиев самолет от Авиоотряд-28. Целта на занятието била Росен Плевнелиев да стигне до детските години на политическите си врагове, където да ги ваксинира с канцерогени и да ги чипира.
Не е ясно колко Росен Плевнелиевци са били създадени при пътуването напред-назад във времето, но авторите на дописката в Монитор допускат, че понастоящем в България се подвизава армия от копия на президента, клатеща правителството, за да замени просперираща малка търговска верижка с големи сергии с вредна за здравето продукция от Каолин.


Монитор продължава да е водеща медия в областта на разследващата журналистика у нас, след като разплете крупните схеми около Плевнелиев, включващи имане на къща в Гърция и нямане на богати приятели, които да плачат за бедните.


В други новини от днешния брой на вестника - Петър Чобанов вдъхновен от фискалната политика на Зимбабве; Грипът в страната идвал от големите търговски вериги; Патриоти пребиха гей, слушал Queen в колата си.


zhelyo

Ще успеят ли Монитор да запазят независимостта си и свободното слово?

Избери отговор!
Край