Отдъхваме! Момо се спъна на "Графа", спира да плаши деца

Mar 12, 2019     Сериозен журналист     5334
РЕМОНТ - Куклата Момо, която хвърли в паника британците, беше окончателно неутрализирана в родината ни. Миналата вечер Момо се явил в квартирата на прекъснал студент в столичния квартал „Банишора“. Към 3 часа през нощта телефонът звъннал и на екрана се появил популярният образ. „Поиска ми цигара. Реших, че е нещо от новата ракия, дето земах от Женския, ама после видях, че е от чуждестранен номер и се уплаших да не ми навърти сметка“, обяснява жертвата.

В последвалия скандал Момо се измъкнал през терасата и побягнал към центъра. След него тръгнал младежът с лекия автомобил „Фолксваген Пасат“ на баща му.

„Отначало не можах да запаля, но после по „Сливница“ го настъпих. Това чудо се мушна из центъра и го загубих“ - жалва се потенциалният юрист.
В паниката Момо не спирал да бяга и така стигнал до улица „Граф Игнатиев“, където текат интензивни ремонтни дейности. Момо прескочил купчина с чакъл и  вече предвкусвал спасението, когато се спънал в един от ограничителите на трамвайните линии, поставени да предотвратяват инциденти.

„Взех си поука и няма да закачам децата повече“, категоричен е Момо, който се възстановява в Пирогов. По непотвърдени слухове, Момо има ново амплоа. Разкаялият се злодей доброволно ще охранява паркираните на „Графа“ багери и бетоновози.

Какво да прави Момо?

Избери отговор!
Край