Метрото между Театрална и Хаджи Димитър е спряно заради забравена парола и таен въпрос

Jan 22, 2021     zhelyo     29984
ЛИНИЯ ТРИ - Отсечката между последните две спирки на откритата в края на август м.г. трета линия на столичното метро, може да не бъде пусната никога.

Първоначалната посочена от столичния Метрополитен причина е надигане на релсовото трасе поради придошли подземни води, с което се очаквало напрежението у гражданите да се тушира, но истината се оказа друга.

"Смятаха, че никой няма да повдигне вежда, ако кажат, че това е поредното некадърно построено нещо в София. Е, истината е, че просто са забравили паролата на една от мотрисите, нали е с автопилот. И сега е блокирала станция Хаджи Димитър" - обяснява наш източник от подземния свят, т.е. служител на метрото.
Както е известно, мотрисите се движат с висока степен автономност и паролата за автопилота не е ползвана от август, но системен ъпдейт наложило рестартирането ѝ и въвеждането на паролата пак.

"Ако не се сетим отговора на тайния въпрос "Кой снима кюлчетата на премиера?", няма да може да пуснем влака и по-добре да зарием станцията" - споделя източникът ни.

Каква е паролата?

Избери отговор!
Край