Зачестяват случаите на депресия у нас заради решението на Цветан Цветанов да не участва в изборите

Aug 17, 2022     Radoslav Nedelchev     4385
ТРЕВОЖНА ТЕНДЕНЦИЯ - Увеличен брой на пациенти с депресия и суицидни мисли регистрират психолози, психиатри и други познати, на които все пак им пука за тебе, заради решението на партия "Републикаци за Българи" да не се яви на изборите през октомври.

"Един голям електорат остава без смисъл за живота и надежда за евроатлантическото развитие на страната и оттам това покачване в негативните статистики за психични заболявания у нас", алармират те.  

Предвижда се все пак инициативен комитет да организира концерт с участието на Веселин Маринов, за да смекчи поне малко драмата на избирателите, останали без пътеводна звезда в живота, като той на-вероятно ще се състои на стадион Маракана, Бразилия или ако локацията се окаже твърде тясна - в Марианската падиана. 
"Цветанов е добро момче, ял съм му на масата, даже и на 6-те му маси, не мога да кажа лошо за него, много ми е тежко, оставете ме да го изстрадам. Когато той правеше избори, изборите се получаваха много добре, сега на 5-6 месеца дават дефект и трябва нови", жалва се запален симпатизант на партията. 

 "Наистина не знам какво да правя с живота си, животът да прави каквото иска с мене", коментира друг гражданин, който първо се опита да си направи харакири с пластмасово шише от бира, а сетне отиде да види техните на село в опит да постигне нирвана. 

Как сте?

Избери отговор!
Край