Местан: Иван Костов е бащата на Пеевски

Nov 13, 2014     zhelyo     7900
ПО ТЕЛЕВИЗОРА - Лидерът на ДПС Людовик Местан направи сензационно разкритие по телевизора, като сподели, че истинският баща на Делян Пеевски е Иван Костов.


"Костов е виновен за Пеевски, той го отгледа тайно. Не си приличат, защото г-н Пеевски се е метнал на майка си визуално, но Костов стана баща на много българчета, след като тотално такова майките на всички!" - сподели разпалено Местан, забравяйки да говори по онзи вълнуващ начин.


Иван Костов възпитавал Пеевски и заради това иначе младият и талантлив депутат правел грешки, признава Местан, визирайки факта, че именно заради баща си Пеевски дружал дълго време с Цветан Василев, който пък бил брат на Иван Костов и респективно чичо на Пеевски.
"Аз му казах на Делян да се вижда с баща си само за Ханука и Байрама, но не и по работа. Доган е добре" - сподели Местан, леко придавайки интонационен драматизъм на всяка втора дума.


Напоследък Людовик Местан демонстрира слаби нерви, като се скара в парламента със здравния министър Москов, отрече Пеевски да е консумирал поста си шеф на ДАНС все едно става въпрос за кюфте и все повече заприличва на литературен герой, отдалечаващ се от вълшебен пръстен, водещ диалози сам със себе си и свиващ гръбнака си като подплашена гъсеница.zhelyo по достоверна информация от Добрата Фея

Агент ли е на ДС Местан?

Избери отговор!
Край