Проблемът с мъртвите души е непреодолим, обявиха мерки срещу мъртвите умове

Sep 16, 2014     zhelyo     3563
МИНИСТЕРСКИ СЪВЕТ - Служебното правителство се отказа да се занимава със забатачения казус с мъртви души в избирателните списъци, след като било практически невъзможно в настоящите условия в България да се дефинира значението на думата живот.


"Ще се насочим към санкциониране на мъртвите умове. На хората, дето веят партийни знамена на площадите, без да знаят чий лик е на тях. За онези, които подкрепят с първи контра-протест някой си Пеев" - сподели премиерът проф. Близнашки.


Според изборни експерти огромен е делът на хората, чието умение да мислят съществува, но само като апендикса, мъдреците и опашната кост, без реално да го ползват.
"Изборните резултати са силно манипулирани от глупост. Как бихте обяснили Бареков, примерно?" - дадоха обяснение от ЦИК, приемайки, че няма как дори по време на предизборна кампания да се скрие, че всеки, вързал се на обещание за 2 млн. работни места, има дефицит на сиво вещество.


Предвижда се мерките срещу мъртвите умове да бъдат разнородни - от сочене с пръст и присмех, до задаване на неразбираеми за простовати хора указания да се гласува с надеждата тези, които все пак стигнат тъмната стаичка, да изядат бюлетината си.


zhelyo

Свещено право ли е да си тъп?

Избери отговор!
Край