Концертът на Пайнер във Facebook откри липсващото звено в Еволюцията

Oct 22, 2015     zhelyo     10038
FACEBOOK - Концертът в Арена Армеец, организиран от Пайнер, чието събитие стана културно средище на нацията през последните дни, помогна на еволюционната биология по изненадващ начин.


При изследване на демографията, напъплила да се опита да направи смешка, папагалски повтаряйки досадни реплики като "КО? НE!", "ZA EDIN PREATEL PITAN" и "Доообре", както и демографията, която не може да различи смешка и се юрва с 200 грешки в собствения си коментар да поправя чуждите грешки, бе открито липсващото звено.


Липсващото звено е видът между човека и маймуната, който доказва нашето развитие от приматите, а не от извънземното семе на инопланетяни - чекиджии, въпреки че теорията изглеждаше достоверна.
"Не очаквахме, че ще открием живо липсващото звено. Нито сме мечтаели, че ще има десетки, стотици негови представители. Очаквахме да се натъкнем на вкаменелости, а вместо това имаме пресни индивиди в българския Facebook" - въодушевени са учените.


Очаква се реакциите към този текст да са сходни от всички участници в коментарите на събитието, мислейки че написаното важи не за тях, а за другите.


zhelyo

Липсващото звено ли сте?

Избери отговор!
Край