Лена Бориславова вписала Кирил Петков като лидер на ГЕРБ, за да спаси партията от Пеевски

Apr 30, 2024     zhelyo     2630
ПИК НА НАП - Лена Бориславова е използвала уникална комбинация от административни и хакерски ресурси, за да реорганизира вътрешната структура на ГЕРБ.

Сивата кардиналка на ПП е регистрирала Кирил Петков като новия лидер на партията, номинално оглавена доскоро от Бойко Борисов. Според самата нея целта е така да се освободи ГЕРБ от влиянието на Делян Пеевски и да въведе нов курс в дейността на партията.

Бившият премиер Петков е обявил, че бившият премиер Борисов вече няма достъп до партийните офиси и му е отнето мястото за паркиране, така че ако иска да дойде да си прибере вещи, ще трябва да ползва велосипед, тротинетка или да се вози за първи път в софийското метро. 
Този път дейността на Бориславова и Петков не е обект на сензационни разкрития от трети лица, а идва лично от тях и чрез своя КЕП и ПИК към НАП са дали интервю и за агенция ПИК, така че да се избегне тенденциозното сервиране на първичната информация и да се налага някой родител да пише статуси във Facebook, за да се обяснява.

Делян Пеевски се оплака, че е лишен от права за фейсбук страницата на ГЕРБ и призова службите да свършат работата си, защото не ги е назначил там за половинчати резултати.

Това е активно мероприятие.

Избери отговор!
Край