Непоставените будки на Lafka ще се ползват за затвор на банковите коментатори

Jul 17, 2014     zhelyo     3668
СОФИЯ И СТРАНАТА - Отлежаващите будки на популярната верига Lafka и производните ѝ ще бъдат ползвани като килии за предстоящите присъди за хората, които ползват думата банка в речника си.


След приемането на първо четене на закона, внесен от Йордан Цонев, чийто прякор вече му отесня, стана ясно, че ще се ходи в затвора за обсъждане на банките, което от разни дебили може да се изтълкува като паника, а не като посочване на ужасяващи проблеми, от които зависят човешки съдби.


"Lafka има идеалната материална база. Ще я откупим и с парите ще кърпим КТБ, а пък в будките ще настаняваме затворниците" - сподели с плам в очичките Цонев, който е рожбата на Хари Потър и Волдемора от Сараите.
В новите затвори всички излежаващи присъдите си ще може да четат вестници, за да се възпитат, че всичко с банките е добре, освен ако собственикът на банката не се е скарал с издателя на вестниците, когато може всичко.


Предвижда се веднага след излизане на закона в редактирания от Пеевски "Държавен вестник" голяма част от нацията, споменала думата банка, да бъде арестувана и осъдена на 10 години топло.


zhelyo

.

Готови ли сте за затвора?

Избери отговор!
Край