Lafka ще предлага и акушерски услуги, чудят се за крематориум или месокомбинат

Jun 3, 2015     zhelyo     5412
НАВСЯКЪДЕ, НЕЗАВИСИМО ДОКОЛКО ТИ ТРЯБВА - Любимата буtка на нацията Lafka ще разшири гамата от услуги и стоки, които предлага за пореден път.

След като към цигари, алкохол, вафли и газирано бяха прибавени хазарт, кредити, а сигурно и функция на заложна къща, чейндж бюро и обущар, веригата ще завърши цикъла си на житейски пристан на българина, предлагайки услугата на АГ отделение.


"Бъдещите майки могат да се спрат при нас, да запалят цигара и да пийнат едно кафе, докато им дойде терминът или късметът с фиша, след което да родят набързо" - горди са собствениците на еталонът за бизнес с марка България.
Топлите връзки на Lafka с общините ще улеснят издаването на рождени актове и регистрирането на децата, като всяко новородено във веригата ще получава автоматично на свое име бърз кредит от 2000 лв с промоционално ниска лихва до поникването на първото зъбче.


Lafka все още умува дали да затвори житейския цикъл с предложение за услугата крематориум, или пък да не залага на толкова траурни функции и вместо това да въведе в павилионите си функция на месокомбинати за шпек.


zhelyo

Какво очаквате от Lafka?

Избери отговор!
Край