Вредата от българските медии задмина вредата от пушене на цигари без филтър

Aug 20, 2014     zhelyo     71640
НАЦИОНАЛНАТА ЗДРАВНА ОРГАНИЗАЦИЯ - Вредата от една прочетена страница от български вестник вече се равнява на ефекта от две и половина изпушени цигари Арда качак, алармираха здравни експерти.


"Консумацията на български медии уврежда трайно мозъка, като първоначално води до загуба на паметта, но при по-редовна потреба причинява халюцинации и в най-крайна фаза - дебилизъм. Единственото лошо нещо е, че не ви убиват, а ви обричат на нещастен, неграмотен и посредствен начин на живот" - споделят лекари, препоръчващи на пациентите да пушат цигари, вместо да гледат телевизия.


Както е известно, родните медии правят всичко възможно Преходът да не свърши, да няма реална промяна и да се цикли върху едни и същи примитивни страхове, така че хората да не посмеят да вдигнат глава, да се огледат и да решат, че вече не им се стои до ушите в лайна.
"Обмисляме да сложим на всички медии етикети, предупреждаващи за риска върху здравето, каквито етикети има по цигарите" - споделиха здравните експерти, извършващи лоботомия на човек, четящ редовно безплатните вестници, дето ги раздават в софийското метро.


Самите медии отказаха да коментират упреците от Здравната организация, като предпочетоха да насочат вниманието на читателите си към ползите от уринотерапията и вредата от изказването на собствено мнение.


zhelyo

Знаят ли вашите, че четеш вестник?

Избери отговор!
Край