Кризата удари и комуникационния сектор: Връщат дуплексите

Jul 21, 2022     zhelyo     2941
ПО ЖИЦАТА - Мобилните оператори обявиха, че поради високите цени на всичко са принудени и те да вземат участие в икономическото домино.

От утре абонатите на всички услуги ще бъдат съчетани с дуплекси на случаен принцип, за да се ограничи трафикът на информация и да се спестят средства от антените.

"Едно време дуплексът важеше за стационарните телефонни линии, но технологиите се развиха. Сега важи за мобилните обаждания, 4G, 5G, безплатните пакети за трафик към Viber, Спотифай, телевизии. Един абонат ще може да ги ползва, когато другият не ги" - споделят от телекомите, които не споменаваме с тънката надежда да рекламират в Не!Новина за ползите от 5G за еректилна благодат.
Държавата подкрепя мярката, тъй като борбата с инфлация ставала основно с вдигане на продуктивността, а по този начин висенето в инстаграм и тик-ток щяло да падне наполовина.

"Осен ако не се намерите с дуплекса си и не се разберете да цъкате от един телефон. Тарикати!" - гневни са мобилните оператори на факта, че българинът е изобретателен, ако ще е да се скатае.

Знаете ли какво е дуплекс?

Избери отговор!
Край