Крадецът на ябълки спира дейността си, оттегля се да бъде мотивационен треньор

Feb 7, 2020     zhelyo     4119
В следния текст се е прокраднал рекламен елемент. Консумирайте с удоволствие и мярка.

ЛИСИДРЕН, Ловешко
- Крадецът на ябълки изненада цялата страна, окачайки шперца на пирон на стената в полза на по-модерна и легална схема. Той вече е изтеглил продукцията си от пазара, за да си подложи за предстоящата метаморфоза.

Известен с острия си ум и лисича повратливост, той дори планирал да спре профилите си в социалните мрежи, като обявил пред близките си, че се е накрал за няколко живота напред и иска нещо ново, с което да си вади хляба и ябълките.
"Що да не стана един мотивационен треньор? Да им наливам на хората мозък, вместо сайдер, да ги каня на събития и да им говоря нищо неказващи псевдомъдрости за откриване на щастието и да ми дават много пари" - размечтал се Крадецът на ябълки.

Очаква се поредният инфлуенсър-мотиватор скоро да се появи със серия промоционални видеа, записани със селфи камера, в които разкрива на хората, че те са си те и това означава, че трябва да бъдат себе си и 100% ще успеят, ако наистина го пожелаят.

По този начин на всеки жител на страната вече се падат средно по 3.6 житейски вдъхновители. Известни са с това, че преподават успех, без да е много ясно какво точно е попрището, в което са сбъднали мечтите си. Разбира се, нужно е да ипотекирате къщата на баба си, за да си позволите таксата на тридневния мастър клас по щастие. 

Ще прокопса ли?

Избери отговор!
Край