Ковачки: Спряха ме да подаря на човечеството безплатен и чист източник на енергия

Feb 28, 2023     zhelyo     6867
ОБАЖДАНЕ С РОУМИНГ - Бизнесменът и енергиен консултант Христо Ковачки обяви действията на ДАНС, ГДБОП и Европейската прокуратура срещу фирми и електроцентрали, в които е ходил веднъж-два пъти, за нарочна атака.

"Само след няколко дни щях да подаря на човечеството нова технология, която щеше да донесе светлина и топлина за всички завинаги. Но ме спряха олигарсите и кръвопийците, искащи да лочат от високи сметки за ток" - сподели той, отказайки да съобщи къде се намира.

Ковачки заяви, че се страхува за сигурността си, защото родните институции за пореден път са се проявили като бухалки в полза на нечисти интереси.
"Очевидно е, че светът се управлява от изедници. Супермаркети Европа, ако съществуваха, щяха да подаряват яйца, мляко и краставици в момента, но очевидно няма място за един нормален предприемчив българин в родината му" - тъжен бе той.

Редица страхотни политически партии и проекти обявиха, че атаката срещу Ковачки е атака срещу парламентаризма и в знак на протест ще спрат съществуването си, като това нямало нищо общо с пари.

Кой стои зад атаките срещу Ковачки?

Избери отговор!
Край