Корнелия Нинова ще екзекутира по един враг на народа до изборите

Feb 22, 2017     zhelyo     8241
БЕЛЕНЕ Е КРИМИНАЛЕН ЗАТВОР - Лидерът на БСП Корнелия Нинова се закле до изборите да елиминира по един национален предател, враг народа или криминален тип.


"Аз ще покажа, че БСП не е само приказки, БСП е дела! Васил Левски е казал, че трябват дела, а не думи, а щом цитирам Апостола, значи неминуемо съм от добрите" - заяви тя на среща с електората.


Към нея се присъедини топ-журналистът Тома Томов, който е от гражданската квота на ДС и лидер на партийната листа в Благоевград, който каза, че няма лошо в това и екзекуцията не е нещо, което след десетилетия няма успешно да бъде замазано от потомствата им.
На призив да бъдат разстрелва и българи, работещи в големи чужди западни финансови корпорации, изсмукващи активи от малки страни като България в подкрепа на юдео-масонския капиталистически ред, Нинова отговори: 


"Ама нали не и тези българи, които работят в Goldman Sachs", сещайки се, че гнилият Запад е як за предизборни напатки, но и нормално място за живеене на рожбите, стига да си слагат станиол на главата срещу канадско ГМО.


zhelyo

Кого да застреля с Корнелия Нинова днес?

Избери отговор!
Край