ГЕРБ с много умен PR: Ние се уредихме с апартаменти като БСП, какво толко?

Mar 22, 2019     zhelyo     9981
ГЕНИАЛЕН PR - В низ от поредни напъни да демонстрират интелект, без това да е природно допустимо, от ГЕРБ обясниха, че сагата с апартаментите не е честна.

Уреждането с апартаменти "на заводски цени" или пък с дарения от страна на министри, високопоставени партийци, кумове и сваковци бе контрирано с довод, че това е предизборно разсейване от важните теми - как и другите са корумпирани по абсолютно същия начин.

"Ама как така сега говорите така. Ами бесепарите как се уредиха с апартаменти, откъде пари? И те са корумпирани" - възклицаха от управляващата партия, смятайки че това е страхотен довод и въобще не е признание, че са една и съща фекална маса.
От управляващата партия твърдят, че това, че едни хора са решили да дадат отстъпки на други хора, а другите хора после са ползвали властта си да решат да са в угода на едните хора, не е корупция и си е законно и супер..

"Корупция е това, къде другите правят по същия начин като нас. Ама с какви очи ни сочат с пръст! Наглеци" - заявиха от ГЕРБ, които по някакъв вълшебен начин продължават да смятат, че са различни от БСП.

Кадър: The Red Ivan (червен, щото е бесепист сигурно)
 

Това Не!Новина ли е?

Избери отговор!
Край