"Коректна фирма" с изтекъл сертификат "Коректна фирма"

Aug 20, 2019     Debnadaviebna     4405
Е БИВА ЛИ СЕГА ТАКОВА НЕЩО - Платформата за отсяване на коректните от некоректните фирми на родния пазар изгуби всякакви позиции и авторитет, след като стана ясно, че е оперирала и издавала сертификати за коректна фирма за настоящата година, без да е подновила собственото си такова.

Според устава на абсолютния авторитет по коректността на фирмите, самата "Коректна фирма" трябва да преиздаде собствения си сертификат най-късно до 00:30 часа на 1 януари от съответната година, иначе няма право да издава на другите фирми сертификат за коректност.

Разследващ екип на Не!Новините поради липса на по-добри занимания в средата на август установи, че "Коректна Фирма" тази година не е подновявала собствения си сертификат, и чак до сега е издавала невалидни сертификати на стотици хиляди почтени дружества, фирми, предприятия и държавни агенции.
От "Коректна фирма" обещаха да обезщетят всички свои клиенти, които внезапно са се оказали псевдокоректни с безплатно преиздаване на сертификат за следващата година, и е обещала да накаже отговорните си служители да висят пред компютъра на Нова година и да подновят собствения си сертификат под звуците на зарята и дунавското хоро.

Авторът, https://bullschmeiser.blogspot.com

Коректни ли сте?

Избери отговор!
Край