Коментарите в Интернет нямало да се броят за трудов стаж

Oct 23, 2014     zhelyo     4185
ИЗЛЕЗ, ПОРАБОТИ, СТИГА КЛЕЧА ДА КОМЕНТИРАШ ТЪПИ СТАТИИ, НА КОИТО СИ ЧЕЛ САМО ЗАГЛАВИЕТО, ЛЕЛЧЕ - От Министерството на социалните работи излязоха апел към нацията, припомняйки, че безмисленото коментиране на Интернет няма да се брои за трудов стаж, независимо как е устроена пенсионната система след време.


Стоенето в социалните мрежи и информационнита сайтове и прибързаното коментиране, базирано на информация само от заглавието, е основна причина за заетост у населението, особено у лели и чичовци, пишещи по-бавно, но за сметка на това с нелеп стил, твърдят от Националния статистически институт.


"Това е заетост, но не и с осигуровки, отчитане на стаж и със сигурност не е по кодекса на труда. Това, че се чувствате обществено полезни, не ви гарантира пенсия" - напомнят от социалното министерство.
98.5% от коментарите в Интернет са безмислени, безполезни или просто дразнещо лъхащи на дебилност, като тенденцията е този процент да се увеличава, след като смислените хора все повече се отказват да си губят времето с коментиране.


"МА САМО СЕ ЧУДЯТ КАК ДА ОГРАБЯТ НАРОДА БЕ ТОВА Е ГЕНОЦИД" - коментира новината Димитричка от Бухово, която си е поставила за цел да съзре геноцид в поне 20 сайта днес.


zhelyo
 

А гласуването в анкети брои ли се?

Избери отговор!
Край