ГЕРБ и РБ подписаха споразумение: Борисов ще стане хипстър

Nov 3, 2014     zhelyo     6535
МАСАТА ЗА ПРЕГОВОРИ - Не!Новините се сдобиха с коалиционното споразумение между ГЕРБ и Реформаторския блок за дясно-центристка коалиция, която да подкрепи мандата на стабилен кабинет.

Първата и най-важна точка се състои в условието Бойко Борисов да стане хипстър, за да бъде подкрепен за премиерския пост, след като Реформаторите дълго време настояваха да има коренна промяна в ГЕРБ.


Борисов ще бъде задължен да носи впити дънки, иронично да си слага очила с дебели рамки, но без диоптри, както и да прояви непоносимост към мейнстрийма. Лидерът на ГЕРБ ще бъде задължен да ползва чуждици, дори когато няма съществена нужда от това, както и да изглежда като кръстоска между девствен и бездомен човек, забравил да порасне.
За да бъде подкрепен на премиерския пост, Борисов ще е длъжен да снима обувките си с Instragram и винаги да започва медийните си изказвания, обяснявайки че е foodie.


Друг аспект от постигнатото съгласие е Цецка Цачева да участва в Movember, а пък РБ ще поеме просто ангажимент да не се разпада.


zhelyo

Ще успее ли коалицията да създаде стабилно правителство?

Избери отговор!
Край