Чудовищен отлив на младите от политиката, ГЕРБ и БСП с молитвени брънчове в кол центровете

Apr 3, 2019     zhelyo     4289
СТРАНАТА - Стотици хиляди млади българи отблъснати от политиката ще бъдат привличани към партийния живот със серия инициативи от водещите партии.

Като основна причина за отлива се сочи това, че много политици биват одумвани, а богатствата им почти сякаш са разследвани, което въобще не било така и партиите искали да покажат, че все още в България никой не може да те пипне, ако си се нагушил.

"Ни знам чуек, мислех да влизам в политиката, щото аз искам да съм си гъзар. Ама ако ще ме проверяват, така и няма да мога да си правя каквото искам, няма да са разберем" - скептичен е Звезделин, завършил преди 2 години УНСС, а днес разговарящ с клиенти на сайт за покер.
Ужасени от отлива на кадри, от ГЕРБ и БСП масово канят на молитвени закуски, брънчове, уъркшопове, уебинари и ритуални околосветски пътешествия разбеснелите се прокурори, инспектори и журналисти.

"Не можем да си позволим отлив на мозъци и от политиката!" - категоричен беше човек от ГЕРБ, а Корнелия Нинова каза, че ще си продаде и последния кон, за да може да защити правото на всеки млад човек, ако слуша, да се сдобие с поне един мезонет в София, хотел и завод.

Запознати със случая твърдят, че от двете най-силни партии са сформирали специален екип под името “ПрасБивол”, за да закърпят разклатеното доверие в себе си.

По сигнал от Македонски

Има ли перспективи пред младите в политиката?

Избери отговор!
Край