КАТ обяви промоция на стари регистрационни табели: Купете 2 за левче!

Feb 16, 2024     zhelyo     1605
СОФИЯ - Столичната КАТ вече пионер в областта на устойчивостта и разумното потребление с въвеждането на своята иновативна програма за ъпсайклинг на автомобилни регистрационни табели.

С мотото "Боклук за едни, съкровище за други" хиляди табели ще могат да намерят своя нов собственик и призвание.

Тази инициатива е особено привлекателна за тези авантюристични души с автомобили, които са вън от регистрационни рамки – било то поради несъвместимост със закона, едри нарушения или просто за резерва, ако нещо стане с оригиналните регистрационни номера. Защо да се чака досадният процес на регистрация, когато може да се спести време и средства, като се избере една от многобройните, вече произведени, но захвърлени табели?
Също така защитниците на природата могат да спят спокойно, знаейки, че всяка "осиновена" табела е една по-малко в печките на металургията или на бунището. Вместо да се топят и преработват с енергоемък и мръсен процес, тези метални реликви ще продължат да изпълняват своята функция, като по този начин се намалява емисията на вредни газове и се допринася за намаляване на отпадъците.

Така КАТ не само осигурява алтернативен източник на регистрационни табели, но и представя съвсем реален модел за устойчиво потребление.

Оттук нататък, всеки шофьор със съмнителна регистрация може да поеме по пътя на "зеленото" шофиране с едно малко, но смело стъпало – като избере да удължи живота на вече съществуваща автомобилна табела.

Поръчайте чифт предна и задна табела за левче с промокод "Не!Новините" при следващото си посещение в КАТ.

снимка: Адвокатът на Не!Новините

Бихте ли си взели стара табела?

Избери отговор!
Край