Автоматично ще се изключват първите трима от партиите, политическия живот

Dec 22, 2014     zhelyo     3804
ПАРЛАМЕНТАТА - Първите трима на всяка партия ще отпадат от политическия живот на страната, гласи нов проект за закон, който депутатите ще разискват в пленарна зала когато - тогава.


Дали това ще са първите трима учредители на партията или лидерите ѝ не става съвсем ясно, за да може чрез закона да се манипулират изключванията и да продължим напред.


Новият закон е базиран на теорията, че тримата най-лидерстващи от дадена партия са тези, които взимат безумните решения и изпадат във васални зависимости от корпулентното задкулисие, като за страната ще е по-добре да се остави законодателната инициатива на безличната баластра и човекопълнеж зад тях.
"Лидерите и заместник-лидерите на партиите ще бъдат пратени да работят нещо истинско в реалния живот. След година отново ще бъдат отхвърлени следващите, които са се формирали като партийни водачи" - споделят хитростта си вносителите на закона.


След като се осъществи идеята, се очаква посредствеността на политическо ниво да спадне с 20%, като да бъде заменена с килограм иновативност, шепа свежест и тук-таме по някоя добрина.


zhelyo по чат-монолог 

Има ли свестен политически лидер?

Избери отговор!
Край