Най-богатия българин във Facebook изкупува предизборни обещания от партиите, спестява им неудобства, като ги изберат

Feb 14, 2017     zhelyo     3231
НА ПЪРВО МЯСТО ПО БОГАТСТВО ВЪВ ФЕЙСБУК - Черните партийни каси преляха вчера от пари, след като Най-богатия българин във Facebook капарира на цени на супердребно предизборните обещания на партиите.


Целта е една - когато партиите бъдат избрани, да не се налага да се червят и мажат защо не са успели да спазят програмите си и съвсем спокойно да кажат, че обещанията им са били купени и вече не разполагат с тях.


"Капарирал съм общо обещания за пенсии, които ако се обединят в едно общо, всеки пенсионер ще стане по-богат от мене. Обещанията колко независима и силна ще бъде България пък ще я направят най-великата държава на планетата, а аз не искам да си влошаваме отношенията с Македония и Тръмп, защото са ми братовчеди" - споделя причините си Богатия.
Обещанията за различни данъчни промени пък, ако се сумират, се нулират едно друго и Богатият бил в екстаз, защото плащането на данъци и бюрокрацията са му най-хобитата.


Все пак меценатът не цели да прецака народа и ще подари обещанието за разплод на нацията в името на това отново да станем 9 милиона, като апелира открито: "Е*ете се!"


zhelyo


 

Колко струва предизборното обещание?

Избери отговор!
Край