Хванаха Мис Хиалурон да чете книга с разбиране

Feb 13, 2024     zhelyo     1930
ДРУГАТА БЪЛГАРИЯ - Колежката на хванатата с три промила кокаин и караща с 260 км/ч мис Силикон - мис Хиалурон бе уловена от бдителни граждани в скандална ситуация.

Петранка Гюзелева, известна с прозвището Стейси и устните като втасали на слънце голи охлюви, бе засечена в един от столичните паркове потопена в четене на книга. Според очевидци, тя не просто прелиства страници, за да си направи селфи за Instagram, а попивала писменото съдържание с необичайно разбиране и концентрация.

"Не можех да повярвам, че тя чете "Господ е българка" от бележития съвременен български автор Самуил Петканов. Четенето на такава книга е атестат за богата душевност, пъргав ум и очарователен мироглед. Не очаквах мис Хиалурон да прояви нито едно от трите, но ето, че предразсъдъците ми към нея не бяха правилни" - положително изненадан е очевидец на цялата случка.
Новината предизвика бурни реакции в социалните мрежи, където обикновено публикациите на Мис Хиалурон са свързани с последните тенденции в модата и козметиката, споделя какво яде и се пуска как се целува с охраната по чалготеки. Въпреки че някои хейтъри отправиха подигравки, мнозина изразиха възхищение от нейната новооткрита страст към литературата.

Експерти по книжовното дело бързо набелязаха, че изборът на литература не е случаен. Мис Хиалурон е хваната с книга, която е широко призната за своето дълбоко философско съдържание и изисква не само познание, но и умение да се размишлява върху прочетеното.

"По-добре да чете, отколкото да пуска тъпотии в Тик-ток и да съучавства в превръщането на народа в стадо имбецили" - подкрепи я мистър Диагонална чантичка, докато бе пуснал лайв стрийм как пие кафе и разпуска.

Представители на академичните среди изразиха изненада и одобрение, подчертавайки, че този акт може да послужи като вдъхновение за младото поколение, показвайки, че изкуствената красота и естественият интелект могат успешно да съществуват ръка за ръка.

 

Чела ли е настина книгата?

Избери отговор!
Край