14-годишна се оплаква, че измислените до момента вкусове на “Hell” вече не са достатъчно

Oct 8, 2019     brighteyes29     15181
VIP - 14-годишна редовна клиентка на известния бар “Флейм” се оплаква, че бившата ѝ любима напитка “Hell” вече не я описва и допълва като личност, както преди. 

“Hell” има сигурно над 10 различни вкуса, но те омръзнаха. Не само аз мисля така, всички редовни консуматори на напитката са на моето мнение.” - коментира момичето. 

“Преди даже самото закупуване на “Hell” ме изпълваше с радост и сякаш ми решаваше проблемите. А знаете, че 14-годишните принципно имаме ужасно много проблеми.” 
Редовната клиентка на Флейм си спомня също, че е съчетавала сламката с напитката си така, че да си отиват. 

“Немислимо е да пиеш черен “Hell” с друг цвят сламка освен с черна. OCD-то ми много би се разстроило, ако сламката и напитката ми не са в един и същи цвят.” 

След като момичето сподели и други свои спомени, свързани с енергийната напитка, тя даде още примери как пиенето на “Hell” я е карало да се чувства пълноценна. 

Но после като я попитахме защо това вече не задоволява вътрешните ѝ нужди, тя отговори:

После 14-годишната флеймаджийка с радост сподели своите идеи (и тези на някои от връстниците ѝ) как “Hell” пак ще стане най-големия хит сред напитките, какъвто е бил преди. 
“С някои от приятелите ми измислихме няколко нови вкуса, които ще издигнат продажбите на енергийната напитка до нови висоти: “Hell” с вкус на еднорог; с вкус на песента “Боже мой”; с вкус на лайкове в инстаграм и с вкус на разпродажба в H&M.” 

 

Защо пият енергийни напитки децата?

Избери отговор!
Край