Господ не чувал молитвите на човечеството, отивали му в папка others

Aug 3, 2016     zhelyo     10485
ТАМ ГОРЕ, НА НЕБЕТО - Милиардите молитви, отправяни всеки ден към Господ, не били чувани от него, тъй като му попадали в spam folder-а на gmail-а, както и в папка others на facebook чата.


"Бе, зачудих се как така през последните години никакви молитви не идват. И си казах, че сигурно най-после нещата на създадения преди 4500 години от мен свят са тръгнали по план" - успокоявал се Всевишният.


Но за Негова неприятна изненада се оказало, че молитви съвсем не липсвали, просто били регистрирани като spam от съвременните технологии, прихващащи абсурдни съобщения от полуграмотни хора, склонни на налудничавост, които пишат купища съобщения до непознати.
"Хванах се за главата какво количество се е натрупало. Не знаех какво да правя. Но един приятел с шест ръце ми вика да outsource-на обработката в Индия, та да видим какво ще стане" - оптимист е Бог, че до 1000 години ще се справи с положението.


Все пак Господ призова света най-вече при трагедии, парична безизходица или заради новоизлазъл iphone, да не спира да се моли.


zhelyo

Молите ли се?

Избери отговор!
Край