Разпват Волен Сидеров, за да спасят българската нация

Oct 20, 2014     zhelyo     5093
ул. ВРАБЧА №1 - Лидерът на ПП Атака Волен Сидеров обяви, че е силно вероятно съвсем скоро да бъде разпнат, за да спаси българския народ.


"Ще стана изкупителна жертва за греховете на народа, който позволи да бъде яхнат и използван за турско-юдео-масонските интереси на Антихриста-рептиl" - изрази жертвоготовността си Сидеров, вярващ, че с нему Бог.


Лидерът на Атака обяви, че при готвените задкулисни коалиционни оргии само Всевишния ще може да спаси българската нация, а цената за такъв акт ще бъде висока и жертвеният агнец трябва да бъде истински ценен.
"Да, наскоро продадох на Николай Бареков марката върху Левски и Ботев, защото се прицелих по-високо. Прицелих се в марката Бог" - споделя Сидеров в отговор на въпрос защо е изоставил киченето с националистически символи в полза на по-трансцедентално обяснение за политическия си имидж.


Беловласият Месия не уточни дали ще бъде разпнат идния петък или някой друг път, но посланието му вдъхнови хиляди хора на средна възраст, обичащи да им се говори като на фарфалаци, които си лягат да спят след Сънчо в 20.


zhelyo
 

Ще ни избави ли от греховете ни Волен?

Избери отговор!
Край