ГЕРБ поиска вотът на недоверие да премине като в Гласът на България

Sep 18, 2013     zhelyo     3356
Идеята за искане за вот на недоверие от страна на ГЕРБ към парламентарното мнозинство на БСП, ДПС и Атака бе посрещната с широко неодобрение от извънпарламентарните противници на правителството, но лидерът на партията Бойко Борисов сподели, че има идеи, с които да я популяризира.


"Голямо шоу ще стане, ако гласуваме като в Гласа на България. Те си каканижат, а ние седим с гръб и само слушаме. Ако ни хареса или повярваме на някоя лъжа, натискаме копчета и ни завъртат към говорещия" - споделя Борисов.


Ако пък говорителят не успее да трогне аудиторията, вотът на недоверие ще премине, тъй като няма да има 121, които да са се завъртели положително.
Предвиждат се и коалиционни елиминации в различни кръгове - такива в които управляващите ще трябва да лъжат за финансовата политика на правителството, за сделките и реформите в енергетиката, ще трябва да влагат популизъм в социалните си мерки, както и да всяват заблуди, че медиите у нас са свободни.


Ако вотът на недоверие не мине, от ГЕРБ предвиждат и методи да затворят Парламента като къщата на Big Brother, откъдето 24 часа на ден наживо да се излъчват възможно най-долните интриги и кой депутат какви сексуални тайни крие.


zhelyo

Ако тази анкета е вот на недоверие, как ще гласувате?

Избери отговор!
Край