ГЕРБ: Нали ако тръгнем към истински реформи, Цацаров и Пеевски ще ни емнат?

Jun 15, 2017     zhelyo     6257
ГЕРБ-МУШМУРОЦИ - Във връзка с все по-честите наблюдения, че представители на управляващата партия твърдят, че са за правосъдна реформа, а реално не правят нищо по въпроса, от ГЕРБ се изнервиха.


На специално събрание на фракцията ГЕРБ-Мушмуроци се обмениха опорни точки, оправдания за мълчание и 20-те най-заучени клишета по адрес на съдебната реформа от рода на "ние не бива да се месим, нека да оставим големите в правосъдието да решават, Лозан Панов е лайнар".


"Ма не виждате ли, че ако кажем нещо по-същество, ще почнат веднага медиите на Пеевски да ни хапят, анонимни плакати, агнешки главички, проверки и опраскване. Та ние сме на власт, защо ние да си създаваме грижи" - коментираха от редиците на партията.
Най-големият проблем в изнервящата ситуация за ГЕРБ е, че в чужбина трябвало да се правят на по-готови за истинска реформа, а не им било толкова комфортно така на езици да играят тая двойна игра.


"Верно е, хората виждат, че нема справедливост. Не искам пак да ме пишат тиква у вестника" - сподели друг член на партията причините да стои встрани от темата.


zhelyo

ГЕРБ за правосъдна реформа ли са по принцип, ако нямаше пречки?

Избери отговор!
Край