ГЕРБ: При разпад на коалицията ще запълним мнозинството, идеално ни чистите имиджа

Apr 12, 2022     zhelyo     6150
НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ - Нестабилното правителство трябва да продължи да съществува, дори някой да се нацупи и да го напусне.

Тази теза изразиха радостни представители на ГЕРБ, признавайки че снимките с Борисов и кюлчетата са си тотално истински, но вече на кого му пука, след като управлението на страната е Летящия цирк на Монти Пайтън.

"Даваме колкото депутати ще са нужни, за да продължи това правителство до пълното забравяне на нашите гафове, скандали и управления. Страхотно ни вършите работата" - обяви Десислава Атанасова, яхнала Тома Биков на конче от радост.
От ГЕРБ посочват, че разнообразието от гафове, скандали за назначения, разнопосочни коалиционни политики може да им позволят дори да се борят за втори мандат на Иван Гешев.

"А все още никой не е решил да направи държавен стартъп Тексим, да назначи Корнелия Нинова в борда на директорите и да я накара да продава оръжие на Украйна" - ликуват близки до ГЕРБ телевизионни анализатори, извадили пуканките в очакване на следващата коалиционна свежест.

Колко ще издържи управляващата коалиция?

Избери отговор!
Край