ГЕРБ и ПП ще аутсорснат реденето на кабинет във Fiverr за най-честно

Nov 8, 2022     zhelyo     1283
У ПЛЕВНЕЛИЕВИ - Разговорите между ГЕРБ и ПП за съставянето на управляващо мнозинство стигнаха до модерно, напредничаво и чисто решение, чрез което нито една от формациите няма да има превес.

Контактните групи, свързани от евроатлантическото дуо Плевнелиев-Паси, са приели, че по-нататъшните преговори и разпределение на министерски позиции ще бъдат поверени на фрийлансъри от чужбина.

"Стигнахме до изводи, че не ни се работи с българи. Много размотаване, разочароващо качество на работата и накрая се оказва, че всеки е нечий човек и върти номера" - споделили от ПП основното си опасение от предишното им участие в управляваща коалиция.
От ГЕРБ били съгласни да се потърсят хора, които не знаят нищо за България, но срещу 28 евро на час биха свършили работата по съставяне на правителство, а срещу 2000 евро на месец биха се заели дистанционно с ресорните министерства.

"Само много държим премиерът да го намерим в onlyfans, за да бъде харесвана личност и да продадем коалицията си на избирателите. Минимумът ни е да е готина като премиерката на Финландия, не искаме мъж" - обявиха преговарящите.

Как намирате приемливи хора?

Избери отговор!
Край