ГЕРБ-Дами изградиха денонощен жив щит около Бойко Борисов, за да го пазят от убийство

Jul 20, 2021     zhelyo     12599
НА ЖИВО В ЕФИРА НА ВСЯКА СВОБОДНА ТЕЛЕВИЗИЯ - Почетният премиер на България Бойко Борисов продължава да множи подкрепата си сред изстрадалия хомота на служебното правителство български народ.

Над 80 000 дами на енергична възраст се записаха в доброволен партиен отряд, който посредством собствените си тела да брани лидера на ГЕРБ от посегателствата на хунтата.

"Превратът свършва дотук. Ще бдим денонощно. Г-н Борисов, с Вас сме, няма да Ви оставим. Г-н Борисов? Г-н Борисов, къде се загуби тоз човек" - загубиха за момент любимеца си ударничките, но се успокоиха, че просто се е заклещил в подмишницата на една от симпатизантките си и за кратко е припаднал.
Самият Борисов не скри сълзите си от случващото се и си припомни как сякаш само преди седмици бе заобиколен от плеймейтки, искащи да снимат чекмеджетата му и да го предадат, а днес е сред най-верните и доблестни свои привърженички.

Социолози, политолози, антрополози и астролози коментираха, че се усеща сякаш от векове ГЕРБ не са на власт, но очевидно все още се ползват с най-голяма популярност и новините се въртят основно около тяхното грубо и противоконституционно изчегъртване.

Какво може да разколебае дамите?

Избери отговор!
Край