Фандъкова към жителите на Младост: Ще се строи, но останалите зелени площи ще ги направим на две нива

Aug 18, 2016     zhelyo     6017
МЛАДОСТ, СОФИЯ - Жителите на квартала, описващ живота с думата Младост и факта, че започва от една невинна Дървеница и свършва при Камбаните, общуваха с госпожа столичната кметка.


Темата на така случилата се комуникация бе опасението на живущите в жилищния комплекс, че градинки, детски площадки и терени за паркиране ще бъдат застроени.


"Строежи ще има. Това са частни имоти и ще е комунистическо, ако го отменим. Въпреки че началникът обича Тато и де да знам какво ще нареди накрая. Но засега планът е останалите градинки, паркинги и игрални площадки да ги вдигнем на 2-3 нива" - сподели пред угрижените младостки земляци Фандъкова.
Народът остана доволен от плановете, защото всичко на две или три нива звучи много по-шармантно. Разбира се, неколцина се раздюдюкаха, вместо да благодарят и да си лягат.
 

"Ех, в Бургас си имат чичо кмет, а ние тука все си имаме тетка-кметка" - поцъкаха с език някои младостчани и се разходиха по велоалеята си, която почва никъде и свършва в друго, съвсем различно никъде, но пък минава покрай Деницата.


zhelyo

За или против строежите в Младост?

Избери отговор!
Край