Как ще се маскират за Хелоуин кандидат-президентите?

Oct 28, 2021     zhelyo     5569
Големият национален празник Хелоуин ще има страхотния шанс да бъде свежа част от кандидат-президентската кампания. Енергични и изключително интелигентни политически PR-експерти нямат търпение подопечните им кандидати да блеснат с проява на духовитост, човечност и непринуденост, с която да трогнат електоралните единици. 

  Ето нашите догадки кой как ще се премени, за да направи предизборно празнично впечатление и да демонстрира по-креативната страна на натурата си. 

  Румен Радев е традиционалист и няма да пропусне да се маскира като тиква. Напоследък изглежда, че много го влече подобна роля. Свойски ще усвои и остъкли балконите на Дондуков №2, за да ги превърне в зайчарник, в който да суши суджук на прохладно. Ще хапне и след като spinka.jpg ще излезе на протест срещу служебния кабинет.
  Анастас Герджиков ще бъде щур със сигурност, но все още се чуди между две идеи. Едната е да се опита едновременно да се престори на Огнян Герджиков, Минко Герджиков и Елен Герджиков, за да тества нивото на своята разпознаваемост сред плеядата герджиковци в родната политика. Другата е просто да се премени в Цецка Цачева, която всички я знаят и толкова години вече съжаляват, че остави нацията без майка.

  Лозан Панов ще се облече в анцуг и диагоналка и ще подкара 15-годишно BMW, за да се изкара по-народняк и да достигне до по-широк електорат. И докато пече чушки, тиква и кестени, ще налива от домашната си ракия на минувачите и съвсем случайно ще им каже, че съдебната система трябва да е като домашната ракия - сляпа, за да гарантира справедливост.

  Мустафа Карадайъ ще се предреши като прабългарин, който си е направил юрта вече неизползваните паласки на свой небезизвестен съпартиец, на когото му останаха само съдебните паласки. По този начин ще секне спекулациите със своята родина-майка.

  Луна ще бъде маскираната певица, което е съвсем очаквано, ако се маскира, понеже е певица. Това ще я вкара в съдебни дела с продуцентите на Маскирания певец и ще ѝ помогне да се изкара дисидент, мачкан от mainstream медиите.

  Костадин Костадинов е против подобни маскаради и ще се облече като кукер, за да прогони злите духове на преоблеклите се другояче. Ще направи клада от хелоуински и медицински маски.
  Волен Сидеров ще се направи труден за рисуване в опит да се престори на Костадин Костадинов, който му открадна русофилско-антиваксърския електорат. Ще се опита да яхне кладата на конкурента си, заради което ще му се запали дъхът и ще успее да се завърне в сърцата на българите, доказвайки им, че е истински огнедишащ змей.

  Веселин Марешки ще вземе някой от пуловерите, които е подарил на сина си, за да се маскира най-достойно като себе си на младини. 


Валери Симеонов ще се маскира геройски като Чингис хан и ще му оседлаят пони, на което копитата ще бъдат обути в терлички, за да не вдига шум.


Последните 3-ма вижте в новия брой на Прас-Прес.

Как ще се маскирате?

Избери отговор!
Край