Еректолози: Кой е най-големият предизборен партиен член?

Sep 4, 2014     zhelyo     7322
В следната статия ще откриете продуктово позициониране, поръчкова социология, опит за хумор. Възможно е да откриете следи от граматически и печатни грешки.


ИНТЕРНЕТ
- Експерти по мъжки възпроизводителни органи и социология, известни като еректолози, бяха наети от повелителите на контрацепцията condomania.bg, за да извършат проучване относно размера на партийните ни лидери.


Първата част на проучването се е провела сред 1853-ма души, които са прилагали житейския си и политически опит, за да определят размера на партийните членове. Над половината от запитаните са изразили мнение, че колкото по-шумен, популистки настроен и щедър на обещания е партийният лидер, толкова по-малък е той.
Вторият етап за откриване на размера на партийните членове ще се проведе онлайн на няколко сантиметра (зависи от резолюцията на вашия приемник) под този текст.


Официалните данни ще бъдат покрити, за да бъдат купени от политически опоненти, желаещи да подемат компроматна война или просто да се присмеят на малки партийни членчики и добре прикрити като членчики партийни йонита.


По предварителни данни очакванията са за доста оскъдни показатели в районите на Хасково и Кърджали, но пък компенсация на тези размери ще има в Кюстендил, благодарение на Мая Манолова. Меренето на еректорални нагласи между ГЕРБ и РБ пък ще предразполага към спекулации до самите избори поради непостоянството на десните, непрекъснатите обрати и смекчаване на позициите им. Зелените пък залагат на вегански презервативи, които все още не ги лови социологията на Condomania.bg. Бъдещ премиер пък ползва продукти, стимулиращи зачеването, за да успее по-трайно да задържи олигархичните си попечители, че много му се измъкват.


Разбира се, много партийни симпатизанти обясниха, че за тях размерът нямал значение, като поясниха, че не визират партийната субсидия. 


zhelyo
 

Помогнете на еректологията, нека определим чий партиен член е най!

Избери отговор!
Край