Духовита жена с характер просто говорела шумно

Jun 24, 2021     zhelyo     4157
НАВСЯКЪДЕ СА - Дама, имаща самочувствието, че е по-изключителна от средното и не попада в широкоразпространените стереотипи, за пореден ден греши в преценката си.

И.Л. (36) прекара поредно 24-часово завъртане на родната си планета около собствената ѝ ос с идеята, че не е "някаква обикновена пача, дето може да позволи другите да я въртят на малкия си пръст и да си играят с нея".

Използвайки прекомерна енергия в говоренето си, водеща основно до средно около 35 излишни децибела, обаче не успяло да убеди повечето хора в обкръжението ѝ, че има силен характер и собствен почерк в писането житейския си роман.
"Тя просто вика, хили се пресилено на несмешни работи и като се видим, се напива, докато не заприлича на гуакамоле в лицето. Весела е, почти е пич, ма познавам поне 4 като нея" - рече друга нейна приятелка зад гърба на героинята на тази дописка, преди да обиколи снощните им общи снимки и да коментира със сърца и поне веднъж употребата на свежата реплика "уникален идиот си, ма, обичкам си те".

Запознати с този тип хора са сигурни, че независимо дали сегашните ѝ приятели споделят с нея този текст, тя ще си има нови приятели след месец, защото горе-долу толкова я траят, каквото и да става.

Вие сте нея, нали?

Избери отговор!
Край