ДПС ще реши съдбата на правителството след еротичен танц от Станишев, Орешарски

May 29, 2014     zhelyo     5587
САРАИТЕ - Доколко правителството заслужава да продължи да работи ще се реши довечера, когато ръководството и почетното ръководство на ДПС ще получи еротични танци от Сергей Станишев и Пламен Орешарски.


Лидерът на БСП и лидерът на правителството се обявиха срещу нови избори, въпреки резултатите от евроизборите и очевидните въртележки, които се задвижиха в ареала на статуквото, заради което са заслужили последен шанс да покажат защо се води, че управляват страната.


"Имаме нови кандидати да ни танцуват. Допускам, една от вариациите е, това да е последнят кючек на Станишев и Орешарски. Длъжни сме обаче да им дадем възможност да докажат, че може да ни танцуват на ниво" - сподели Людовик Местан пред журналисти.
На двамата е обещано дори това да е последният танц, да получат по някоя банкнота в гащите, защото ДПС не е нелоялен и непредвидим партньор.


Слуховета за липса на чатална гъвкавост и изчерпана хореография на Станишев и Орешарски стават все по-силни, така че експерти прогнозират, че вотът на недоверие на 2Х15-и май ще бъде последният такъв вот в 42-ото Народно събрание.


zhelyo

Ще успеят ли да се изтанцуват в своя полза тези двамата?

Избери отговор!
Край