От БСП и ДПС се срещнаха с въображаеми хора, доволни от управлението им

Sep 25, 2014     zhelyo     5787
ПЛАТЕНИТЕ ПАРТИЙНИ РЕПОРТАЖИ, ТОЧНО ДО РЕКЛАМИТЕ ЗА МИКРОКЛИЗМА И СУПЕРСЕКСИ ДОЖИВОТЕН БЪРЗ КРЕДИТ - Лидерите на партиите, съставили миналото правителство, се срещнаха в различни градове с въображаеми хора, доволни от управлението на кабинета Орешарски.


Председателят на 42-ото народно събрание и наследник на Сергей Станишев начело на БСП Михаил Миков се срещна с пенсионери в родния Видин, създадени изцяло от неговия мозъчен кортекс, които споделиха с него еуфорията си от резкия скок в стандарта на живот.


"Въображаемите ни поддръжници споделиха, че през последната година са се почувствали като западняци, а не както досега - като пропадняци" - сподели Миков, индуцирайки поредна порция въображаема подкрепа чрез поглъщане на течност от китно украсено менче.
Лидерът на ДПС Людовик Местан пък се срещна с въображаеми хора от родопските села, които чувстват техните права и свободи защитени от любимата партия и по никакъв начин не се чувстват като васално население на разни местни феодали от Движението.


Бившият финансов министър и кандидат-депутат от ДПС Петър Чобанов пък се срещна с 10 въображаеми секси-мацки и почти успя да говори с тях, но отново издаде единствено няколко пъти "Бо-бо-бо", след което се скри под полата на бившия спортен министър Марияна Георгиева, която пък така и не намери въображаем човек, който да импонира на вербалните ѝ нужди.


zhelyo

Кое е първо - човешкото въображение или Бог?

Избери отговор!
Край