Домусчиев влезе в Шеф под прикритие в NOVA, всички журналисти се правят на ударени

Jun 11, 2019     zhelyo     12922
ПО ТЕЛЕВИЗОРА - Кирил Домусчиев, леко рошав и с тениска, купена за 8 лева от sportsdirect, влезе в нюзрума на NOVA, представен като новия разследващ журналист на медията.

Разбира се, това превъплъщение на родния бизнесмен бе част от шоуто Шеф под прикритие, в което загрижени индустриалци слизат сред народа, дегизирани като за детски театър, за да чуят тегобите на работниците си.

Журналистите в телевизията реагираха като ударени и изобщо не показаха, че осъзнават кой всъщност е това и че хич не е странно на работа да идва разследващ журналист, за когото никой не е чувал досега.
"Здравейте, господин Свинсчиев. Радваме се да дойдете тук. Не се притеснявайте да предлагате свободно разследванията си, които ще излъчим без капка цензура" - казва нова колежка на шефа под прикритие в тийзъра за предстоящия епизод.

Самият Домусчиев споделя, че принципно си е обикновен човек и се радва, че е прекарал ден сред обикновени трудови хора, докато охраната му е на цели 20 метра и останалите в новинарския отдел на NOVA се правят, че не я виждат.

Вие бихте ли познали шефа си под прикритие?

Избери отговор!
Край