Дилема за Орешарски: След оставката да бъде букмейкър или преподавател в УНСС

Oct 14, 2013     zhelyo     4953
Една от причините премиерът Пламен Орешарски все още да не е подал оставка, изнизвайки се през задни входове и подритвайки непрекъснато тленните останки на достойнството си, е че доцентът се двоуми какво да работи след това.


Наш източник съобщи, че министър-председателят избира между работа в единствената букмейкърска компания у нас, собсвеност на негов близък приятел, или да се върне на преподавателското си място в Университета за национално селско стопанство.


Според близки до Орешарски работата в букмейкърска къща ще е нужната щипка спокойствие, тъй като компанията няма конкуренция у нас заради протекционисткия закон, забраняващ дейността на онлайн-букмейкърските къщи, които предлагат по-изгодни условия и коефициенти за играещите.
Същевременно за духа на премиера преподаването в УНСС ще допринесе повече, тъй като въпросният университет бил Мека на чалгата и гражданската апатия и навярно там никой нямало да знае какъв е бил и никой нямало да се сети да го шегува и страхува с думите седенка, оставка и заден вход.


Единственият проблем на Орешарски бил, че той не умеел да взима сам решения, заради което вече 4 месеца бавел оставката.


zhelyo

Какво да избере Орешарски?

Избери отговор!
Край