Демократична България предлага гласът на всеки честен и интелигентен човек от Facebook да се брои за 25

Apr 15, 2021     zhelyo     9750
45-ТО НАРОДНО СЪБРАНИЕ - Парламентарната група на Демократична България пожела да обезпечи едно по-светло бъдеще при евентуални предсрочни избори.

Още в първите секунди на първия работен ден на новия законодателен орган на родината в деловотството на Партийния дом бе депозиран проект за изменение на Изборния кодекс, калибриращ тежестта на вота на интелигентните и образовани хора, които не слушат чалга и не струват кебапче.

"За нас хората с активна гражданска позиция във Facebook, показващи се като честни и интелигентни европейци, не могат да бъдат сравнявани с крепостниците, които гласуват за посочените от местните дерибеи с диагоналки кандидати. Затова предлагаме вотът на хората, които не се информират от агенция Плик и вестник Шльок, да се зачита за 25 бройки" - заявиха освободителите на плажа Росенец.
За да си набавят подкрепа, от Демократична България обявиха, че са готови да подкрепят предложения на други партии от рода на полицейски началници да се избират чрез реалити формат, заснет в ж.к. "Левски-Г", както и пълна лустрация на мутрите чрез публикации в информиран.нет.

Много от симпатизантите на коалицията се възмутиха, че такава подигравателна статия е публикувана в настоящата медия, но все пак се съгласиха, че е грехота разумният им и мислещ доброто на страната глас да е равен на този на клетниците из страната.

 

Ще променят ли изборните правила към по-хубаво?

Избери отговор!
Край